Contact

 

 

Karen is in 1990 afgestudeerd aan de kunstacademie op illustratie- en boekverzorging met schilderen en grafiek. Haar boek: “ Nusta Karpay, de 7 godinneninwijdingen uit de Andes” is bijna klaar. Vanaf het eerste moment dat deze prachtige vrouwelijke inwijdingen de wereld inkwamen, is zij begonnen met schrijven. Deze droom was er al sinds haar vijftiende!

Vanaf jonge leeftijd heeft zij al veel trainingen en workshops gevolgd voor haar eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling en het helen van haar eigen wonden, altijd op zoek naar.......zichzelf! Zij was voornamelijk bezig met het Boeddhisme en kwam voor het eerst echt 

in aanraking met energiewerk bij Hilma ten Cate op Sint Maarten in 2001. In 2004 kwamen Alberto Villoldo en “the Four Winds ” op haar pad, waarbij zij de Healing the Light Bodyschool en allerlei mastertrainingen heeft gevolgd.

Vanaf 2006 is Karen in de leer gegaan bij de Q’ ero zelf, de directe afstammelingen van de Inca’s. Zij heeft al met veel Paqo’s samengewerkt in Nederland en in Peru, zoals Doña Maria, Don Alejandro, Don Sebastian, Don Mariano, Don Claudio, Doña Asunta, Don Andres, Don Francisco, Don Bernardino Quispé, Don Modesto en Don Pascual. Zij zijn voor haar de bron van inspiratie, voor het schrijven van haar boek en het maken van nieuwe schilderingen, 3 dimensioneel werk en fotografie. Als een rode draad gaat door haar leven het thema de verbinding en balans vinden met het vrouwelijke en mannelijke aspect in ons allemaal!

Daarnaast heeft zij ook andere verdiepingstrainingen gevolgd, zoals het shadowproces bij Debbie Ford, allerlei advanced energetische trainingen bij Carla Fox en het Inca pad 1 bij Don Juan Nuñez del Prado. De eerste ontmoeting met Lieke was in 2008 en sindsdien is het een uitwisseling van kennis en wijsheid van de Noord en Zuid Amerikaanse traditie. Samen slaan zij die brug naar het Westen. Waar Condor en Eagle samenvliegen.

Karen organiseert elk jaar een Nusta Karpay Journey in Peru, waar je de vrouwelijke inwijdingen op de heilige plekken van de nusta’s ontvangt, Zo kan je je eigen nusta mesa kan creeren en je de krachtplekken mee naar huis kan nemen. In jezelf. 2x per jaar organiseert zij bij haar thuis in Zwolle een week met Dennis en de Paqo’s uit Peru, voor individuele helingsessies, inwijdingen, Despacho Ceremonies en trainingen. Vanaf 2013 is er ook gelegenheid om trainingen te volgen in Colan, het Q’ ero centrum aan de Noordkust van Peru.

Zij heeft creativiteit en energiewerk met elkaar verbonden !