De Q´ero zijn directe afstammelingen van de Inca. Dat wat ze doen, komt vanuit een eeuwenoude Inca traditie, een mondelinge overdracht!

De Q´ero nodigen je uit voor een Healing, een Initiatie, een Groeps Despacho of een unieke traditionele Workshop.

Er zijn 3 initiaties. De initiaties zijn prachtige inwijdingen, die poorten voor je openen tot andere dimensies. Zij maken een diepe verbinding met jezelf en laten datgene naar boven komen, zichtbaar worden wat voor jou nodig is om geheeld te worden, om je beschikbaar te stellen voor je Destiny. Je gaat steeds meer vanuit je hart leven en verbinding voelen met alles om je heen. Er komt meer balans en harmonie in jezelf en tussen jou en de omgeving.

Een groot gedeelte hiervan gaat naar de Paqo´s, die weer delen met hun familie. En een groot gedeelte gaat naar het Q´ero centrum in Colan, Peru. Kom, als je deze laatste afstammelingen van de Inca en Dennis wilt ontmoeten! Het is een groot geschenk dat ze hier zijn. Het zijn prachtige mensen met een groot warm hart. Hieronder meer informatie over de healingen, de inwijdingen, Despacho Ceremonie en de workshops.

 

Helingswerk

De Q´ero werken met de energie van moeder aarde, de vrouwelijke energie, en met de energie van de bergen en de sterren, de mannelijke energie.

Zij zorgen voor de verbinding met pacha mama, de natuur, de dieren, de mens.

De Paqo (priesthealer) werkt met verschillende gereedschappen.

Het ligt eraan waar je heling voor nodig hebt.

Ze kunnen hun mesa, hun medicijnstenen gebruiken, maar ze kunnen ook een cocareading of een healing met een Despacho geven

Prijs € 130 voor 1 uur

 

Inwijdingen

Deze noemen de Q´eros de "Karpay". Je kan dit zien als een start om dit pad te bewandelen. Het helpt je te openen, je wonden te helen en je te verbinden met de Inca traditie. Het brengt oude kennis en wijsheden in je naar boven, waar je het bestaan van was vergeten.

Er zijn 3 inwijdingen. De Hatun Karpay is de 3e, laatste en de grootste inwijding. Ze brengen harmonie en balans in jezelf met de aarde en het universum. Het maakt je gevoeliger op op meerdere niveaus in je leven en in verschillende lagen van je leven. Het opent je hart. Het helpt jezelf meer te zien en ook je pad, je Destiny te gaan zien!

Na enige tijd op dit sjamanistische pad gelopen te hebben, kunnen de sjamanen je helpen om je verder te openen en kennis van een dieper niveau op te nemen. Het zal je helpen om volledige harmonie te bereiken met jezelf en met Moeder Aarde.

Belangrijk om te weten:

Als je nog niet klaar bent voor een inwijding zullen de Q´ero je een healing geven waar je op dat moment het meest healing voor nodig hebt, zodat je meer voorbereid zult zijn voor de initiatie als je ze de volgende keer ontmoet, waar dan ook!

Prijs € 240 voor 2 1/2 uur

 

Despacho Ceremonie

 

Een traditionele Inca groepsceremonie voor Heling.

Wanneer: maandagavond 13 mei

Hoe laat: vanaf 19.30u

Duur: ca 2 1/2 uur

Prijs € 35 pp

Max 20 p

 

Locatie: Lisdodde 34, Zwolle (Stadshagen)

 

 

 

Reeds geweest: